adplus-dvertising

C Programming And Assembly Language Assignment 2 Answers

We Discuss About That C Programming And Assembly Language Assignment 2 Answers

NPTEL C Programming And Assembly Language Assignment 2 Answers – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to C Programming And Assembly Language Assignment 2 Answers? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL C Programming And Assembly Language Assignment 2 Answers”

Table of Contents

NPTEL C Programming And Assembly Language Assignment

ABOUT THE COURSE :

Students who complete their bachelors degree (BE/ BTech) in computer science or electrical engineering do extensive course work in Microprocessors and then in C programming. However, what is missing in the current curriculum is to explicitly establish the link between the two. Specifically we look at how a C program is translated to assembly language and how it eventually gets executed on a microprocessor. Through, animations we show what happens in the stack, data and code segment, of the microprocessor when a C program is executed.

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL C Programming And Assembly Language Assignment 2 Answers 2022? :

 

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. What expression will the register EAX bear immediately after the execution of statement 11?

a. EAX =((a&b)|x) ⊕ (x&y)
b. EAX = (a|b|x) ⊕ (x&y)
c. EAX = (a|b|x)&(x&y)
d. EAX = (a|b|x) ⊕ (x|y)

Answer:- a

2. What value will the register EAX bear immediately after the execution of statement 11?

Answer:- 7
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

3. If statement 11 was changed to MUL EBX, what value will the register EDX bear immediately after the execution of statement 11?

Answer:- 0

4. What is the value in AX when the program reaches statement 14?

Answer:- 8

5. If the instructions were executing on a 16-bit processor, what is the largest value one can assign to N in statement 3 such that the program reaches statement 14 without an overflow of the accumulator in statement 9?

Answer:- 23

6. Let the answer to question 5 be k. If we replace N = 5(in statement 3) by N = k, what is the value in AX when the program reaches statement 14?

Answer:- 46368
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

7. Which of the following C statements do not get compiled to assembly statements when compiled for maximum optimizations?

a. statement 4
b. statement 5
c. statement 6
d. statement 7
e. statement 8
f. None of the above

Answer:- a, c, d

8. If statement 9 was changed to return q, then which of the following C statements do not get compiled to assembly statements when compiled for maximum optimizations?

a. statement 4
b. statement 5
c. statement 6
d. statement 7
e. statement 8
f. None of the above

Answer:- a, b, c, d, e

9. If statement 9 was retained as return and statement 6 was changed to s = a, then which of the following C statements do not get compiled to assembly statements when compiled for maximum optimizations?

a. statement 4
b. statement 5
c. statement 6
d. statement 7
e. statement 8
f. None of the above

Answer:- For Answer
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

10. After the execution of the following code snippet, what is the value by which the pointer variables pB and pA are incremented respectively?

Answer:- e

11. Which of the following is the purpose of the assembly statement 3?

Answer:- c

12. Which of the following assembly statement(s) implement the functionality of the C statement 4?

Answer:- c, d

13. Statement 9 in the C code maps to assembly statement __________

Answer:- For Answer
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

14. If statement 1 of the C code is changed to int arrlenfn(short int *pA), then which of the following will statement 10 of the compiled assembly code change to?

Answer:- a

15. If arrlenfn is called from main, as shown below, what value will be printed?

Answer:- 3

16. Mark the valid option/s that will be printed once the above C program is executed.

Answer:- a

17. What is the value in the C variables ‘a’ and ‘b’ after statement 6 executes? (Assume that the main() function is executed first and control has been transferred to the function swap(int *x, int *y))

Answer:- b

18. What is the value in the C variables a and b after statement 7 executes? (Assume that the main() function is executed first and control has been transferred to the function swap(int ∗x, int ∗y))

Answer:- c

19. Mark the valid option/s that will be printed once the above C program is executed.

Answer:- a

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others C Programming And Assembly Language Assignment 2 Answers Then Follow US HEREand Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.