adplus-dvertising

NPTEL Cloud Computing Assignment 4 Answer

We Discuss About That NPTEL Cloud Computing Assignment 4 Answer

NPTEL Cloud Computing Assignment 4 Answer – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Cloud Computing Assignment 4 Answer? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Cloud Computing Assignment 4 Answer”

Table of Contents

NPTEL Cloud Computing Assignment

ABOUT THE COURSE :
Cloud computing is a scalable services consumption and delivery platform that provides on-demand computing service for shared pool of resources, namely servers, storage, networking, software, database, applications etc., over the Internet. It is a model for enabling ubiquitous, on-demand access to a shared pool of configurable computing resources, which can be rapidly provisioned and released with minimal management effort. This course will introduce various aspects of cloud computing, including fundamentals, management issues, security challenges and future research trends. This will help students (both UG and PG levels) and researchers to use and explore the cloud computing platforms.
INTENDED AUDIENCE : CSE,ECE,EE
PREREQUISITES : Basics of Computer Architecture and Organization, Networking
INDUSTRY SUPPORT : IT industries

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Cloud Computing Assignment 4 Answer 2022? :

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. In Google Cloud Platform (GCP), Cloud Datastore provides flexible object storage with global edge caching.

(a) TRUE
(b) FALSE

Answer:- b
2.
A. Cinder, OpenStack 1. MysQL or NosQL databases.
B. GoogleAPls 2. Google’s fully managed, petabyte scale, low cost analytics
data warehouse to find meaningful insights.
C. Cloud SQL 3. Integrate Google’s services into the application.
4. Manages block storage in OpenStack.

Choose the correct option:

a) A-4, B-3, C-1
b) A-1, B-3, C-2
c) A-2, B-4, C-1
d) A-3, B-1, C-2

Answer:- a

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Cloud Computing Week 4 Assignment Answers 2022
3. Statement 1: Azure supports public cloud platform.
Statement 2: Azure App Service plan defines security.

(a) Statement 1 is True and Statement 2 is False
(b) Statement 1 is False and Statement 2 is True
(c)Both are True
(d) Both are False

Answer:- a
4. Which of the following components of OpenStack is responsible for providing persistent block storage to running instances

(a) Nova
(b) Cinder
(c) Swift
(d) None of the above

Answer:- b
5. Which of the following is/are App services provided by Google Cloud Platform?

(a) BigQuery
(b) Google App Engine
(c) Cloud Endpoints
(d) Cloud SQL

Answer:- a, c
6. In OpenStack, when a VM is terminated, which of the following memory resources are freed?

(a) Ephemeral storage
(b) Persistent storage
(c) RAM
(d) Block storage

Answer:- a, c

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Cloud Computing Week 4 Assignment Answers 2022
7. Google Cloud End Points helps to:

a) migrate the web app to Google Cloud Platform.
b) scale up the app according to the demand/ service requests
c)provide flexible object storage with global edge caching
d) Integrate Google’s services into the application.

Answer:- b

8. The Azure App plan has a scale count of, instances.

(a) 1 to 50
(b) 1 to 20
(c) 1 to 10
(d) 1 to 100

Answer:- b
9. Match the following columns regarding OpenStack:

(a) A-1, B-2, C-3
(b) A-2, B-3, C-1
(c) A-3, B-1, C-2
(d) A-2, B-1, C-3

Answer:- d
10. In GCP, “gcloud app browse” – can be used to start the local development server for the application.

(a) TRUE
(b) FALSE

Answer:- b

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Cloud Computing Assignment 4 Answer  Then Follow US HEREand Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.