adplus-dvertising

NPTEL Cloud Computing Assignment 7 Answer

We Discuss About That NPTEL Cloud Computing Assignment 7 Answer

NPTEL Cloud Computing Assignment 7 Answer – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Cloud Computing Assignment 7 Answer? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Cloud Computing Assignment 7 Answer”

Table of Contents

NPTEL Cloud Computing Assignment

ABOUT THE COURSE :
Cloud computing is a scalable services consumption and delivery platform that provides on-demand computing service for shared pool of resources, namely servers, storage, networking, software, database, applications etc., over the Internet. It is a model for enabling ubiquitous, on-demand access to a shared pool of configurable computing resources, which can be rapidly provisioned and released with minimal management effort. This course will introduce various aspects of cloud computing, including fundamentals, management issues, security challenges and future research trends. This will help students (both UG and PG levels) and researchers to use and explore the cloud computing platforms.
INTENDED AUDIENCE : CSE,ECE,EE
PREREQUISITES : Basics of Computer Architecture and Organization, Networking
INDUSTRY SUPPORT : IT industries

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Cloud Computing Assignment 7 Answer 2022? :

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. Which of the following options is corect about geographie information?
Statement 1: Geographic information could be static or dynamic.
Statement 2: Geographic information varies in scale
Statement 3: Population ofa city/town is a static geographic information

a. Statement 1 & 2 are True, but Statement 3 is False.
b. Statement 2 & 3 are True, but Statement 1 is False.
c. Statement 1& 3 are True, but Statement 2 is False.
d. All the statements are True.

Answer:- a
2. Which of the following is true about geographical information system? Choose the most appropriate option.

a) Variable load of the GIS server needs dynamie scaling of resources.
b) GIS uses network intensive web services
c) GIS requires a high level of reliability.
d) All of these.

Answer:- d

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Cloud Computing Week 7 Assignment Answers 2022
3. Which of the following is/are not a benefit of Fog computing ?

a. Location awareness
b. Improved Qos
c. High latency
d. Man-in-the-middle-attack

Answer:- c, d
4. Which of the following statements is false about Code otfloading using cloudlet? Statement 1: The architecture reduces latency by using multi-hop network. Statement 2: It potentially lowers battery consumption by using short range radio.

a. Statement 1 is correct but Statement 2 is incorrect
b. Statement 2 is correet but Statement 1 is incorrect
c. Both the statements are correct
d. Both the statements are incorrect.

Answer:- b
5. Which of the following are some of the key components of Mobile cloud computing ? Choose the most appropriate option.

a. Solver
b. Synchromizer
c. Profiler
d. All of the above

Answer:- d
6. Which of the following statement(s) is/are FALSE about Fog Computing?

a. Intelligence is brought to the cloud from the end users.
b. Fog computing is used for real-time applications
c. Fog nodes’ response time is much higher than cloud server
d. Network routers, WiFi Gateways will not be capable of running applications

Answer:- a, c, d

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Cloud Computing Week 7 Assignment Answers 2022

7. Fog computing enablers are

a. Virtualization
b. Big data
c. Service oriented architecture
d. None of these

Answer:- a, c
8. Which of the following is/are feature(s) of Mobile Cloud Computing?

a) Use less mobile device resources because applications are cloud-supported
b) Reduce reliability with information backed up and stored in the cloud
c) Mobile devices connect to services delivered through an API architecture
d) Facilitates slower development, delivery and management of mobile apps

Answer:- a, c
9. Which of the following is/are the challenge(s) of Geospatial Cloud?

a) Scaling of Spatial Databases
b) Policy management among the tenants
c) Implementation of Spatial Databases
d) None of the above

Answer:- For Answer Click Here

10. Consider following statements:
Statement 1: Geospatial Cloud helps to integrate data from heterogeneous back-end data service.
Statement 2: Data services can be inside and/or outside of the cloud environment in Geospatial Cloud.

a. Statement 1 is Correct, but Statement 2 is Incorect.
b. Statement 2 is Correct, but Statement 1 is Incorect.
c. Both statements are Correct.
d. Both statements are Incorrect

Answer:- c

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Cloud Computing Assignment 7 Answer  Then Follow US HEREand Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.