adplus-dvertising

NPTEL Entrepreneurship Week 3 Assignment Answers

We Discuss About That NPTEL Entrepreneurship Week 3 Assignment Answers

NPTEL Entrepreneurship Week 3 Assignment Answers – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Entrepreneurship Week 3 Assignment Answers? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Entrepreneurship Week 3 Assignment Answers”

Table of Contents

NPTEL Entrepreneurship Assignment

ABOUT THE COURSE :

This course provides a detailed overview of entrepreneurship as the foundation of business growth and value creation in the national economy. It provides multiple constructs for entrepreneurs to be successful, and pathways for their companies to achieve sustainable growth. Each week/module of the course will cover one specific theme/topic with conceptual perspectives as well as practical examples.

Upon successful completion of the course, the student will gain an expansive and deep appreciation of entrepreneurship and its pivotal role in the economy. The student or aspiring entrepreneur will be able to approach entrepreneurship with clarity and focus, and an enhanced understanding of the key success factors as well as possible risks and potential mitigation strategies. A practising entrepreneur is likely to be able to navigate the opportunities and challenges of entrepreneurship more effectively with the additional insights available.

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Entrepreneurship Week 3 Assignment Answers 2022? :

 

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. An effective Ideation facilitator would ideally be:

a. A computer analyst
b. An empathetic and creative thinker
c. A time conscious manager
d. A seasoned administrator

Answer:- b

2. What is a native prototype?

a. An improved product that is a hybrid of new and existing innards
b. A novel product developed on a zero-base approach
c. A product that reflects ethic nativity
d. A complete clone of an existing product

Answer:- b
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

3. Which of the following is not a Smart Wearable?

a. Smart watch
b. Smart glass
c. Smart treadmill
d. Smart shoe

Answer:- c

4. An integrated model of prototype development requires:

a. Sequential design and manufacture
b. Diversified design and manufacture
c. Concurrent design and manufacture
d. Completely in-house manufacture

Answer:- c

5. Under the World Trade Organization’s TRIPS Agreement, patents granted by one state should be:

a. Available and respected only in the granting state
b. Available and respected in all the signatory states
c. Available and respected in the signatory as well as non-signatory states
d. Not available and respected in any state, signatory or non-signatory

Answer:- b

6. Which patent of Amazon granted in 1999 enabled the company dominate online book retailing?

a. “One-click” online purchase system
b. “One-click“ offline purchase system
c. “One-click” page search system
d. None of the above

Answer:- a
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

7. For the performance testing of a prototype to happen, which of the following is not required as much as the others?

A. Product specifications
b. Testing methods
c. Testing equipment
d. External look and feel of the product

Answer:- d

8. Which of the following is a variable experience product?

a. Smart phone
b. Viewing movies from a movie library
c. Drinking water from a purifier
d. A luxury fashion accessory

Answer:- b

9. The Minimum Viable Product (MVP) version of a smart watch, beyond its timekeeping function, must be:

a. Its colour scheme
b. Its strap
c. Its dial face
d. Its health parameter tracking

Answer:- For Answer
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

10. Field testing of a product should be based on:

a. Repeat of lab testing
b. Simulated operating conditions
c. Destruction testing
d. Lifelong testing

Answer:- b

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Entrepreneurship Week 3 Assignment Answers Then Follow US HEREand Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.