adplus-dvertising

NPTEL Entrepreneurship Week 4 Assignment Answers

We Discuss About That NPTEL Entrepreneurship Week 4 Assignment Answers

NPTEL Entrepreneurship Week 4 Assignment Answers – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Entrepreneurship Week 4 Assignment Answers? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Entrepreneurship Week 4 Assignment Answers”

Table of Contents

NPTEL Entrepreneurship Assignment

ABOUT THE COURSE :

This course provides a detailed overview of entrepreneurship as the foundation of business growth and value creation in the national economy. It provides multiple constructs for entrepreneurs to be successful, and pathways for their companies to achieve sustainable growth. Each week/module of the course will cover one specific theme/topic with conceptual perspectives as well as practical examples.

Upon successful completion of the course, the student will gain an expansive and deep appreciation of entrepreneurship and its pivotal role in the economy. The student or aspiring entrepreneur will be able to approach entrepreneurship with clarity and focus, and an enhanced understanding of the key success factors as well as possible risks and potential mitigation strategies. A practising entrepreneur is likely to be able to navigate the opportunities and challenges of entrepreneurship more effectively with the additional insights available.

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Entrepreneurship Week 4 Assignment Answers 2022? :

 

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. Computer software gets typically commercialised as:

a. Only B2B
b. Only B2C
c. Both B2B and B2C
d. None of the above

Answer:- c

2. Start-ups become unicorns with their focus on:

a. Stable profits even at low scale
b. Rapid revenue growth and high market share
c. High pricing
d. None of the above

Answer:- b
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

3. Successful commercialisation rests on: (Hint: There could be more than one right answer)

a. Demand creation
b. Demand fulfillment
c. Customer loyalty
d. All of the above

Answer:- d

4. A disruptive innovation is a potent combination of:

a. High technology and Low cost
b. Creative business model and High technology
c. Creative business model and low cost
d. High technology, Low cost and Creative business model

Answer:- d

5. In the personal computer industry, disruption was hastened by:

a, Look and feel of the computers
b. Computer languages
c. Exponential increase in processing power of the chips
d. Input-Output media

Answer:- c

6. Many of the Indian unicorns are based on:

a. Contract manufacture
b. Contract research
c. Digital business models
d. Franchising overseas rights

Answer:- c
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

7. What is not common between Amazon.com and Flipkart?

a. Both started with online book selling in the respective starting jurisdictions
b. Both are now in India as private companies
c. Both now cater to e-commerce in India
d. None of the above

Answer:- d

8. Because of Covid-19 pandemic, start-ups in the following industry were adversely affected:

a. E-Commerce
b. Travel and hospitality
c. Medtech
d. Food delivery

Answer:- b

9. Ninjacart is a successful start-up that addressed the following creatively and comprehensively:

a. E-Commerce
b. Farm produce supply chain
c. Gaming
d. Food delivery

Answer:- Click Here
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

10. As of 2021, the number of Unicorns in India has surpassed:

a. 10
b. 100
c. 200
d. 1000

Answer:- a
Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Entrepreneurship Week 4 Assignment Answers Then Follow US HEREand Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.