adplus-dvertising

NPTEL Entrepreneurship Week 8 Assignment Answers

We Discuss About That NPTEL Entrepreneurship Week 8 Assignment Answers

NPTEL Entrepreneurship Week 8 Assignment Answers – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Entrepreneurship Week 8 Assignment Answers? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Entrepreneurship Week 8 Assignment Answers”

Table of Contents

NPTEL Entrepreneurship Assignment

ABOUT THE COURSE :

This course provides a detailed overview of entrepreneurship as the foundation of business growth and value creation in the national economy. It provides multiple constructs for entrepreneurs to be successful, and pathways for their companies to achieve sustainable growth. Each week/module of the course will cover one specific theme/topic with conceptual perspectives as well as practical examples.

Upon successful completion of the course, the student will gain an expansive and deep appreciation of entrepreneurship and its pivotal role in the economy. The student or aspiring entrepreneur will be able to approach entrepreneurship with clarity and focus, and an enhanced understanding of the key success factors as well as possible risks and potential mitigation strategies. A practising entrepreneur is likely to be able to navigate the opportunities and challenges of entrepreneurship more effectively with the additional insights available.

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Entrepreneurship Week 8 Assignment Answers 2022? :

 

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. PISA stands for:

a. Programme for International Start-up Assessment
b. Programme for International Student Assessment
c. Programme for Indian Student Assessment
d. Programme for Indian Start-up Assessment

Answer:- b
2. Indian Government’s Make in India thrust is expected to benefit from India’s capabilities in:

a. Start-ups
b. Software
c. Frugal engineering
d. None of the above

Answer:- a

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Entrepreneurship Week 8 Assignment 8 Answers 2022
3. Growth hitherto has been based on continuous increases in: (Hint: There could be more than one correct answer)

a. Consumption
b. Resource use
c. Climate warming
d. All of the above

Answer:- d
4. Start-ups have a great opportunity to contribute to the ushering in of:

a. Circular economy
b. Declining economy
c. Volatile economy
d. None of the above

Answer:- a
5. The National Innovation and Startup Policy 2019 for Students and Faculty (NISP) envisages that Institutes could do the following to support student and staff promoted start-ups: (Hint: There could be more than one correct answer)

a. Licensing of Institute IPR on easy terms
b. Taking of a nominal equity in the start-ups
c. Promote linkups with seed and angel investors
d. All of the above

Answer:- d
6. Globally, the following US universities are the most famous ones for nurturing a strong and vibrant entrepreneurial ecosystem:

a. Arizona and Georgia
b. Stanford and MIT
c. Harvard and Columbia
d. Yale and Michigan

Answer:- b

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Entrepreneurship Week 8 Assignment 8 Answers 2022

7. To lead in analytics based start-ups, one needs a strong base of:

a. Arts
b. Geology
c. Mathematics
d. History

Answer:- c
8. What is a Founder’s Dilemma?

a. Which product to choose
b. How much to invest
c. When to transfer leadership to professionals
d. Where to sell

Answer:- For Answer Click Here
9. Co-founders of a successful start-up usually have:

a. Exactly same skills
b. Opposing attitudes
c. Complementary skills and attitudes
d. Same family lineage

Answer:- c

10. The succession sagas at Tata Group and Infosys emphasise that for harmonious transition when founders are still the investors or statured leaders, harmony is ensured by:

a. A complete break with the past
b. Having all key decisions formally vetted by the founders
c. Change with Continuity
d. None of the above

Answer:- c

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Entrepreneurship Week 8 Assignment Answers Then Follow US HEREand Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.