adplus-dvertising

NPTEL Introduction To Industry 4.0 And Industrial Internet Of Things Assignment 4 Answer

We Discuss About That NPTEL Introduction To Industry 4.0 And Industrial Internet Of Things Assignment 4 Answer

NPTEL Introduction To Industry 4.0 And Industrial Internet Of Things Assignment  Answer – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Introduction To Industry 4.0 And Industrial Internet Of Things Assignment 4 Answer? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Introduction To Industry 4.0 And Industrial Internet Of Things Assignment 4 Answer”

Table of Contents

NPTEL Introduction To Industry 4.0 And Industrial Internet Of  Things Assignment

ABOUT THE COURSE :
Industry 4.0 concerns the transformation of industrial processes through the integration of modern technologies such as sensors, communication, and computational processing. Technologies such as Cyber Physical Systems (CPS), Internet of Things (IoT), Cloud Computing, Machine Learning, and Data Analytics are considered to be the different drivers necessary for the transformation. Industrial Internet of Things (IIoT) is an application of IoT in industries to modify the various existing industrial systems. IIoT links the automation system with enterprise, planning and product lifecycle.This course has been organized into the following modules:
INTENDED AUDIENCE : CSE, IT, ECE, EE, Instrumentation Engg, Industrial Engineering, Industry Professionals
PRE-REQUISITES    :  Basic knowledge of computer and internet
INDUSTRY SUPPORT  :         All Industrial Sectors

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Introduction To Industry 4.0 And Industrial Internet Of Things Assignment 4 Answer 2022? :


Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. What is Cybersecurity?

(a) Protection of internet-connected systems from cyber–attacks.
(b) Protection of factories systems from the government is known as cybersecurity.
(c) Protection of laborers in the work environment is known as cybersecurity.
(d) None of the above

Answer:- a
2. Which of the following is not a component of cybersecurity?

(a) Application Security
(b) Network Security
(c) Both a and b
(d) None of the above

Answer:- c

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

Introduction To Industry 4.0 And Industrial Internet Of Things Assignment 4 Answers NPTEL 2022
3. Trojan Horse is a type of. –

(a) Ransom-ware
(b) Hardware
(c) Malware
(d) All of the above

Answer:- c
4. What is the aim of phishing?

(a) It enables industrial intelligent actions to use advanced data analytic tools for gettable business re sults.
(b) To get critical data, such as login information or credit card information.
(c) Both a and b
(d) None of the above

Answer:- b
5. “Cyber-attack recognition systems deal with an extenSive volume of big dimensional data along with uniform advancing attack features.” True or false?

(a) True
(b) False

Answer:- a
6. what is/are the benefit(s) of IloT?

(a) Improves productivity
(b) Enables remote diagnosis
(c) Reduces operation time
(d) All of the above

Answer:- d

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

Introduction To Industry 4.0 And Industrial Internet Of Things Assignment 4 Answers NPTEL 2022

7. What is SDCMA?

(a) Software-Defined Cyber Manufacturing Architecture
(b) Sensor-Defined Cyber Management Architecture
(c) Sensor-Defined cloud Management Architecture
(d) Software-Defined Cloud Manufacturing Architecture

Answer:- d
8. Which of the following is not a challenge in deployment of lloT?

(a) Cyber security
(b) Legacy installations
(c) Lack of skills
(d) Advanced IT technologies

Answer:- Click Here
9. What are the key elements in the Industrial Internet?

(a) Intelligent machines, Advanced analytics, People at work
(b) Intelligent people, Advanced machines, nternet at work
(C) Sensors, Actuators, communication protocols
(d) None of the above

Answer:- a

10. Industrial internet can benefit the commercial aviation industry by .

(a) Improving airlines operations
(b) Improving asset management
(C) Both a and b
(d) None of the above

Answer:- c
11. What does “self-decision making” mean in terms of smart sensor function?

(a) Software Control and Data Acquisition
(b) Communicating vital information like measured, calibration and compensation data to the Central control unit (c) Actuator
(d) Self-monitor its operation and changes in the ambience by taking proper decision for required compensation by itself or by alerting human for required action

Answer:- d
12. What is SCADA?

(a) Software Control and Data Acquisition
(b) Supervisory Communication and Data Acquisition
(c) Supervisory Control and Data Acquisition
(d) Software for Communication and Data Acquisition

Answer:- c

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

13. ____________ combine the advantages of Electric and Pneumatic actuators.

(a) Cyber security systems
(b) Electro-hydrostatic actuation systems
(c)Both a and b
(d) Electro-pneumatic systems

Answer:- d
14. What is/are the benefit(s) of operation efficiency in Industrial Process 4.0?

(a) Improved resource utilization
(b) Increased productivity
(c) Cost reduction
(d) All of the above

Answer:- d
15. Which of the following is/are not part of the operational domain of Industrial Process?

(a) Management
(b) Deployment
(c) Both a and b
(d) Transportation

Answer:- d

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram
Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Introduction To Industry 4.0 And Industrial Internet Of Things Assignment 4 Answer  Then Follow US HERE and Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.