adplus-dvertising

NPTEL Introduction To Internet Of Things Assignment 8 Answer

We Discuss About That NPTEL Introduction To Internet Of Things Assignment 8 Answer

NPTEL Introduction To Internet Of Things Assignment 8 Answer – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Introduction To Internet Of Things Assignment 8 Answer? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Introduction To Internet Of Things Assignment 8 Answer”

Table of Contents

NPTEL Introduction To Internet Of Things Assignment

ABOUT THE COURSE :
Internet of Things (IoT) is presently a hot technology worldwide. Government, academia, and industry are involved in different aspects of research, implementation, and business with IoT. IoT cuts across different application domain verticals ranging from civilian to defence sectors. These domains include agriculture, space, healthcare, manufacturing, construction, water, and mining, which are presently transitioning their legacy infrastructure to support IoT. Today it is possible to envision pervasive connectivity, storage, and computation, which, in turn, gives rise to building different IoT solutions. IoT-based applications such as innovative shopping system, infrastructure management in both urban and rural areas, remote health monitoring and emergency notification systems, and transportation systems, are gradually relying on IoT based systems. Therefore, it is very important to learn the fundamentals of this emerging technology.
INTENDED AUDIENCE  : CSE, IT, ECE, EE, Instrumentation Engg, Industrial Engineering
PREREQUISITES  : Basic programming knowledge

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Introduction To Internet Of Things Assignment 8 Answer 2022? :

 

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. The process of abstracting physical network hardware and resources from the network services and use cases are known as

a. Network Splitting
b. Network Virtualization
c. Network Scaling
d. None of these

Answer:- C
2. ODIN is one of the proposed solutions towards Software Defined WSN and mobility management. As per the architecture of ODIN, which component of ODIN is placed on top of the controller.

a. ODIN master
b. ODIN agent
c. Both ODIN master and agent
d. Neither ODIN Master and agent

Answer:- D

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Introduction To Internet Of Things Assignment 8 Answers 2022
3. Shared pool of resources with easy configurability are important aspects of cloud computing.

a. True
b. False

Answer:- A
4. In cloud computing, the users have specific knowledge about the exact physical location of the computing hardware with respect to the cloud services.

a. True
b. False

Answer:- B
5. Suppose there are two organizations, A and B both of which provide cloud services. Any user can access the cloud of A free of cost whereas only employees of organization B can access the cloud of B. Also organization B has set up its cloud for only its own needs. With respect to the type of cloud infrastructure provided by A and B, which among the following is true

a. A: Private Cloud, B: Public Cloud
b. A: Public Cloud, B: Private Cloud
c. A: Public Cloud, B: Public Cloud
d. A: Private Cloud, B: Private Cloud

Answer:- D
6. Which among the following can be considered as a potential service model for cloud computing.

a. Software as a Service
b. Database as a Service
c. Platfom as a Service
d. All of these

Answer:- A

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Introduction To Internet Of Things Assignment 8 Answers 2022

7. Which of the following component can be considered as optional for a sensor node?

a. Sensing unit
b. Transceiver
c. Location finding unit
d. None of the above

Answer:- C
8. You have bought a spreadsheet processing software in the form of a CD-ROM which you would need to install yourself on your computer to run and then manage. Is it an example of SaaS in cloud computing?

a. Yes
b. No

Answer:- B
9. Suppose two persons A and B both wish to access a particular SaaS feature from a cloud service provider through their respective personal computers. Both of them log into the cloud at the same time. Then which among the following is true.

a. Neither A nor B will be able to access the services
b. A will be able to access the services but not B
c.B wil be able to access the services but not A.
d. Both A and B will be able to access the services

Answer:- D

10. Along with Accounting, which among the following is an essential component of cloud service management.

a. Virtualization
b. Billing
c. Deployment
d. None of these

Answer:- A
11. Which among the following security paradigms is concerned with securing the in-transit data between the users and the cloud through the Internet.

a. Network Level Security
b. Host Level Security
c. Application Level Security
d. None of these.

Answer:- C
12. “Cloud Security ensures that _____________ users can access their data after proper _____________”

Choose which among the following should be the correct order of words to be filled in the blanks.

a. legitimate, authentication
b. illegitimate, authentication
c. malicious, inaction
d. malicious, attack

Answer:- B

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

13. Which among the following should be protected with proper access control in cloud computing

a. Database access
b. Server access
c. Virtual resource access
d. All of these

Answer:- D
14. Before launching your cloud services as a product to customers, it is always a good idea to test your cloud applications on a cloud simulator first in the pre-deployment phase.

a. True
b. False

Answer:- A
15. With respect to virtualızation in cloud computing, which among the following can be considered as suitable virtualization paradigms.

a. Storage virtualization
b. Hardware virtualization
c. Application virtualization
d. All of these.

Answer:- D

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Introduction To Internet Of Things Assignment 8 Answer  Then Follow US HERE and Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.