adplus-dvertising

NPTEL Public Speaking Assignment 4 Answers 2022

We Discuss About That NPTEL Public Speaking Assignment 4 Answers 2022

NPTEL Public Speaking Assignment 4 Answers 2022 – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Public Speaking Assignment 4 Answers 2022? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Public Speaking Assignment 4 Answers 2022”

Table of Contents

NPTEL Public Speaking Assignment

Speaking has for ages been an innate human quality. In a contemporary globalized world, effective public speaking has become crucial both at individual and organizational levels. Public speaking as verbal talent posits itself as a “cause” with a clear motive to “effect” the intended audience. It enables the speaker to have a direct impact on the audience and thus makes it an effective medium to exercise in diverse situations. However, not all speakers are able to create the intended effect through their act of speaking due to their unfamiliarity with speech techniques and delivery nuances. Many of us, though competent enough, often feel anxiety about speech when called upon to speak in personal and public domains such as interviews, presentations, meetings, conferences, group discussions and many speaking-related challenges in the present-day ever-changing corporate world. The purpose of this public speaking course is to develop the speech and personality of learners in order to convert them into confident, committed and effective speakers. The course will serve as a guide to various forms of public speaking with relevance to numerous emerging situational contexts and provide an overall development in speech delivery in a perspicuous manner.

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Public Speaking Assignment 4 Answers 2022? :

 

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

 

1. Every established religion today exists because of the way its preachers address and influence the minds of the masses.

a. True
b. False

Answer:- a
2. Digression is not different from distraction.

a. True
b. False

Answer:- b

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Public Speaking Assignment 4 Answers July 2022
3. Digressions are surprise cards for any speech.

a. True
b. False

Answer:- a
4. Child-centered theory was developed by Xingzhi.

a. True
b. False

Answer:- b
5. Which one of the given options is not a type of Vernacular Plays in the European Middle Ages?

a. Morality Play
b. Miracle Play
c. Absurdist Play
d. Mystery Play

Answer:- c
6. Which of the following is not a component of Classroom Teaching?

a. Providing safe space
b. Harsh criticism
c. Motivation
d. Teacher’s feedback

Answer:- b

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Public Speaking Assignment 4 Answers July 2022
7. Choose the correct options for types of Dramatic Speeches:

a. Dialogue, Aside
b. Silence
c. Soliloquy, Monologue
d. Conversation

Answer:- For Answer Click Here

8. Point out the option(s) that correctly match/(es) with the features of Soliloquy.

a. It is “a long, usually serious spoken discourse that a character in a play delivers to an audience and that reveals the character’s thoughts.”
b. There is a listener on the stage.
c. It is not meant for the audience.
d. Its purpose is to channel the inner thoughts and feelings of the character for the audience.

Answer:- a, d

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Public Speaking Assignment 4 Answers 2022 Then Follow US HEREand Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.