adplus-dvertising

NPTEL SOFT SKILLS WEEK 3 ASSIGNMENT ANSWERS

We Discuss About That NPTEL SOFT SKILLS WEEK 3 ASSIGNMENT ANSWERS

NPTEL SOFT SKILLS WEEK 3 ASSIGNMENT ANSWERS – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL SOFT SKILLS WEEK 3 ASSIGNMENT ANSWERS? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL SOFT SKILLS WEEK 3 ASSIGNMENT ANSWERS”

Table of Contents

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT ANSWERS

ABOUT THE COURSE :

Soft Skills, a buzz word today has attracted the attention of students, professionals and entrepreneurs all over the world.  Employability, being the major concern today, every individual aims at getting coveted jobs.  Employability today is commensurate with proving multiple skills in varied situations in a fast changing world.  Hence, everyone aspiring for jobs today has to prove one’s mettle in various situations where one requires to be armed with different skills, which, collectively come under Soft Skills.  One may be armed with good competence of one’s subject but one cannot compete with his peer groups unless one has the potential of performance.

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL SOFT SKILLS WEEK 3 ASSIGNMENT ANSWERS 2022? :


Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. The study of mental space during a communicative situation is called Proxemics.

a. True
b. False

 

Answer:- b

2. In Thailand and Laos, it is rude for a stranger or acquaintance to touch a child on the top of the head.

a. True
b. False

Answer:- a
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

3. In meta-communication meaning is restricted only to words.

a. True
b. False

Answer:- b

4. Effective Listening is different from hearing and it requires adequate practice.

a. True
b. False

Answer:- a

5. A good conversation is only where both the speaker and the listener come into a sort of symphony.

a. True
b. False

Answer:- a

6. The study of time is called _____________.

a. ergonomics
b. chronemics

Answer:- b
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

 

7. Meta-communication symbolizes _____________

A. partiality
b. neutrality

Answer:- b

8. Lying is done with words and also with __________________.

a. lips
b. silence

Answer:- b

9. A successful communication is the result of shared assumptions and __________.

A. unspoken arguments
b. spoken words

Answer:- a

10. To which stage of Listening, does Interpreting belong?

a. First
b. Third
c. Second
d. Fourth

Answer:- For Answer
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

11. Which one of the following statements is/are most suitable for Combative listening?

a. Listening simply to promote/strengthen our own views
b. Listening to each and every word of the speaker
c. Listening to words and analyzing them simultaneously.
d. None of the above.

Answer:- a

12. Pick out the odd one which does not fall into the external factors that affect listening:

a. culture
b. space
c. noise
d. time

Answer:- b

13. In the word Meta-Communication, what does “Meta” mean?

a. Nearby
b. Cease
c. Beyond
d. Imminent

Answer:- c

14. Which of the following does not fall under the High Context Culture?

a. France
b. China
c. Mexico
d. Greece

Answer:- For Answer
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

15. Which of the following is not symbolized by a handshake?

a. Animosity
b. Dominance
c. Submission
d. Equality

Answer:- a
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL SOFT SKILLS WEEK 3 ASSIGNMENT ANSWERS Then Follow US HEREand Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.