adplus-dvertising

NPTEL SOFT SKILLS WEEK 5 ASSIGNMENT ANSWERS

We Discuss About That NPTEL SOFT SKILLS WEEK 5 ASSIGNMENT ANSWERS

NPTEL SOFT SKILLS WEEK 5 ASSIGNMENT ANSWERS – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL SOFT SKILLS WEEK 5 ASSIGNMENT ANSWERS? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL SOFT SKILLS WEEK 5 ASSIGNMENT ANSWERS”

Table of Contents

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT ANSWERS

ABOUT THE COURSE :

Soft Skills, a buzz word today has attracted the attention of students, professionals and entrepreneurs all over the world.  Employability, being the major concern today, every individual aims at getting coveted jobs.  Employability today is commensurate with proving multiple skills in varied situations in a fast changing world.  Hence, everyone aspiring for jobs today has to prove one’s mettle in various situations where one requires to be armed with different skills, which, collectively come under Soft Skills.  One may be armed with good competence of one’s subject but one cannot compete with his peer groups unless one has the potential of performance.

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL SOFT SKILLS WEEK 5 ASSIGNMENT ANSWERS 2022? :


Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. In business, good writing is that which is clear, concise, and plain.

a. True
b. False

Answer:- a
2. A letter report and a memo are similar in internal and external circulation.

a. True
b. False

Answer:- b

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Soft Skills Week 5 Assignment Answers 2022
3. Semantic gap decreases the chances of a communication breakdown.

a. True
b. False

Answer:- a
4. Communication breakdown between two people may have differences in perception.

a. True
b. False

Answer:- a
5. Directness is one of the features of effective writing.

a. True
b. False

Answer:- a
6. A step in the communication process which blocks, restricts, or interferes with the smooth flow of messages is known as:

Answer:- a

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Soft Skills Week 5 Assignment Answers 2022

7. “The difference between the right word and the almost right word is the difference between lightning and a lightning bug.”

The quote mentioned above belongs to:

Answer:- b
8. Which one of the following is not the best way to overcome communication breakdown?

Answer:- c
9. Which one of the following is not a feature of effective writing?

Answer:- d

10. Which one of the following is/are the characteristics of advance writing?

Answer:- For Answer Click Here
11. A research article does not include__________.

Answer:- a
12. ______________ pattern is one of the best related to the categorical pattern of writing used in an organization.

Answer:- b
13. Lighting and climatic conditions are the ____________ types of distractions.

Answer:- b
14. Organizational communication breakdown occurs because of _____________ attitudes of employees in the organization.

Answer:- a
15. An act of plagiarism comes under the __________ form of communication breakdown.

Answer:- a

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL SOFT SKILLS WEEK 5 ASSIGNMENT ANSWERS Then Follow US HEREand Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.