adplus-dvertising

NPTEL SOFT SKILLS WEEK 7 ASSIGNMENT ANSWERS

We Discuss About That NPTEL SOFT SKILLS WEEK 7 ASSIGNMENT ANSWERS

NPTEL SOFT SKILLS WEEK 7 ASSIGNMENT ANSWERS – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL SOFT SKILLS WEEK 7 ASSIGNMENT ANSWERS? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL SOFT SKILLS WEEK 7 ASSIGNMENT ANSWERS”

Table of Contents

NPTEL SOFT SKILLS ASSIGNMENT ANSWERS

ABOUT THE COURSE :

Soft Skills, a buzz word today has attracted the attention of students, professionals and entrepreneurs all over the world.  Employability, being the major concern today, every individual aims at getting coveted jobs.  Employability today is commensurate with proving multiple skills in varied situations in a fast changing world.  Hence, everyone aspiring for jobs today has to prove one’s mettle in various situations where one requires to be armed with different skills, which, collectively come under Soft Skills.  One may be armed with good competence of one’s subject but one cannot compete with his peer groups unless one has the potential of performance.

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL SOFT SKILLS WEEK 7 ASSIGNMENT ANSWERS 2022? :


Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. The term “reports” has been derived from the Latin word:

a. Reportare
b. Rapporteur
c. Reportee
d. Reportere

Answer:- a
2. Find out the correct statement(s) about the personal interview as a method of data collection:

a. An interview shows both verbal and non-verbal behaviour
b. It accommodates the obtrusive behaviour of the interviewer
c. It can provide the interviewer with further information after observation
d. Both A & C

Answer:- d

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Soft Skills Week 7 Assignment Answers 2022
3. Which of the following doesn’t comprise the salient features of a report?

a. A formal piece of writing
b. A factual account
c. Written in a pompous language
d. Well organised

Answer:- c
4. What is/are the objective(s) of a report?

a. To update progress
b. To arrive at a result based on data collection
c. To spread information
d. All of the above

Answer:- d
5. Which is the best method of data collection when you have a large crowd:

a. Personal interviews
b. Questionnaire
c. Telephonic interview
d. Personal observation

Answer:- b
Identify the True statements and write (T) against them and (F) against the False statements: (05)

6. No fixed structure is included in literary writings.

a. True
b. False

Answer:- a

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Soft Skills Week 7 Assignment Answers 2022

7. Technical reports are subjective in approach.

a. True
b. False

Answer:- b
8. Unity and coherence are the salient features of a report.

a. True
b. False

Answer:- For Answer Click Here
9. Short reports are usually formal in nature.

a. True
b. False

Answer:- b

10. One should consistently use concise, plain, and direct language while drafting a technical report.

a. True
b. False

Answer:- a
Fill in the blanks with the most suitable option given as a choice: (05)

11. ___________ language is used in technical reports.

a. Plain
b. Rhetorical

Answer:- a
12. There is no aesthetic pleasure included in __________ reports.

a. mechanical
b. technical

Answer:- For Answer Click Here
13. A __________ is a formal communication written for a specific purpose; it includes a description of procedures followed for the collection and analysis of data.

a. report
b. bibliography

Answer:- a
14. ____________ reports are non-technical in nature.

a. Management
b. Routine

Answer:- a
15. Library and the Internet are the ____________ sources of data collection.

a. primary
b. secondary

Answer:- b

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL SOFT SKILLS WEEK 7 ASSIGNMENT ANSWERS Then Follow US HEREand Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.