adplus-dvertising

NPTEL Software Engineering Assignment 4 Answer

We Discuss About That NPTEL Software Engineering Assignment 4 Answer

NPTEL Software Engineering Assignment 4 Answer – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Software Engineering Assignment 4 Answer? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Software Engineering Assignment 4 Answer”

Table of Contents

NPTEL Software Engineering Assignment

Large scale software development poses special challenges. This course targets to expose the students to the challenges of large scale software development and would expose the students as to how to overcome those. Starting with basic life cycle model concepts, it would discuss requirements specification, design, and testing issues. The concepts will be illustrated with appropriate examples.
INTENDED AUDIENCE : CSE, IT
PREREQUISITES: C Programming, Java or C++ programming

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Software Engineering Assignment 4 Answer 2022? :

 

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. A software requirements specification (SRS) document should avoid discussing which one of the following?

a. Functional requirements
b. Non-functional requirements
c. Design specification
d. Constraints on the implementation
e. Resource allocation for the project

Answer:- A
2. Consider the following requirement for a word processor software: ” The software should provide facility to import an existing image available as a jpeg file into the document being created.”. Which one of the following types of requirements is this?

a. Functional requirement
b. Non-functional requirement
c. Constraint on the implementation
d. Goal of implementation
e. External interface requirement

Answer:- C

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Software Engineering Assignment 4 Answers 2022
3. Which one of the following assertions is FALSE about functional requirements?

a. A functional requirement is also called a behavioural requirement
b. A functional requirement is also called a structural requirement
c. A functional requirement may consist of several scenarios of execution
d. A functional requirement is a statement of how certain inputs to program are mapped to the outputs
e. Some of the functional requirements specify the required system performance

Answer:- C
4. Consider the following partial description of the IIT security software. “Employees of the company should be able to register their vehicles with the payroll software.” Which one of the following types of requirements is this?

a. Functional requirement
b. Non–Functional requirement
c. Design requirement
d. Design constraint
e. External interface requirement

Answer:- B
5. Consider the following partial requirement for a software: “It should be possible to use a web browser as the front end.” It can be considered to be which one of the following types of requirements?

a. Functional requirement
b. Non-functional requirement
c. Design constraint
d. External interface
e. Goal of implementation

Answer:- B
6. Which one of the following most precisely states when is the requirement specification activity carried out in a iterative waterfall-based software development ?

a. During requirements gathering activity
b. Before requirements analysis activity
c. Before requirements gathering activity
d. After requirements analysis activity
e. During feasibility study

Answer:- B

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Software Engineering Assignment 4 Answers 2022

7. When a company plans to develop a generic product, who among the following is usually the source of the requirements?

a. Development team members
b. Project manager
c. Sales personnel
d. Personnel from finance department
e. A future user of the product

Answer:- A
8. Which of the following are not requirements gathering techniques?

a. Task analysis
b. Scenario analysis
c. Form analysis
d. Requirements review
e. Requirements analysis

Answer:- B

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

9. Which of the following problems in the gathered requirements is not the focus of the requirements analysis task?

a. Inconsistency
b. Ambiguity
c. Incompleteness
d. Unstructuredness
e. Grammar and sentence construction problems

Answer:- C

10. Which one of the following views is implicit in an SRS document?

a. Black box
b. White box
c. Grey box
d. Glass box
e. Both grey and glass box

Answer:- A

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Software Engineering Assignment 4 Answer Then Follow US HEREand Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.