adplus-dvertising

NPTEL Software Engineering Assignment 5 Answer

We Discuss About That NPTEL Software Engineering Assignment 5 Answer

NPTEL Software Engineering Assignment 5 Answer – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Software Engineering Assignment 5 Answer? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Software Engineering Assignment 5 Answer”

Table of Contents

NPTEL Software Engineering Assignment

Large scale software development poses special challenges. This course targets to expose the students to the challenges of large scale software development and would expose the students as to how to overcome those. Starting with basic life cycle model concepts, it would discuss requirements specification, design, and testing issues. The concepts will be illustrated with appropriate examples.
INTENDED AUDIENCE : CSE, IT
PREREQUISITES: C Programming, Java or C++ programming

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Software Engineering Assignment 5 Answer 2022? :

 

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

1. The extent of data exchanges between two modules is indicated by which one of the following terms?

a. Coupling
b. Cohesion
c. Structure.
d. Union.
e. Integration

Answer:- a
2. Which one of the following types of cohesion can be considered as the best form of cohesion?

a. Logical
b. Coincidental
c. Temporal.
d. Functional.
e. Procedural

Answer:- d

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Software Engineering Assignment 5 Answers 2022
3. The modules in a good software design should have which one of the following characteristics?

a. High cohesion, low coupling
b. Low cohesion, high coupling
c. Low cohesion, low coupling
d. High cohesion, high coupling
e. Moderate cohesion, high coupling

Answer:- a
4. Which of the following is the best (most desirable) type of module coupling?

a. Control coupling
b. Stamp coupling
c. Data coupling
d. Content coupling
e. Common coupling

Answer:- c
5. Which one of the following is the worst type of module coupling?

a. Control coupling
b. Stamp coupling
c. External coupling
d. Common coupling
e. Content coupling

Answer:- c
6. Which one of the following is the worst type of module cohesion?

a. Logical cohesion
b. Temporal cohesion
c. Functional cohesion
d. Coincidental cohesion
e. Communicational cohesion

Answer:- d

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Software Engineering Assignment 5 Answers 2022

7. In which one of the following types of coupling, complete data structures are passed from one module to another?

a. Control Coupling
b. Stamp Coupling
c. External Coupling
d. Content Coupling
e. Common coupling

Answer:- b
8. If all tasks must be executed in the same time-span, what type of cohesion is being exhibited?

a. Functional Cohesion
b. Temporal Cohesion
c. Logical Cohesion
d. Sequential Cohesion
e. Communicational cohesion

Answer:- b
9. Which one of the following is the correct ordering of the coupling of modules from strongest (least desirable) to weakest (most desirable)?

a. content, common, control, stamp, data
b. common, content, control, stamp, data
c. content, data, common ,stamp, common
d. data, control, common, stamp, content
e. common, data, control, stamp, content
f. content, data, control, common, stamp

Answer:- a

10. During the detailed design of a module, which one of the following is designed?

a. Module hierarchy
b. Data structures and algorithms
c. Control structured. Data flow structure
e. Module interfaces

Answer:- b

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Software Engineering Assignment 5 Answer Then Follow US HEREand Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.