adplus-dvertising

NPTEL Software Testing Assignment 1 Answer

We Discuss About That NPTEL Software Testing Assignment 1 Answer

NPTEL Software Testing Assignment 1 Answer – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Software Testing Assignment 1 Answer? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Software Testing Assignment 1 Answer”

Table of Contents

NPTEL Software Testing Assignment

ABOUT THE COURSE :
This course will cover various techniques for test case design, as used for testing of software artifacts including requirements, design and code. We will discuss algorithms and techniques for test case design based on graphs, logic, syntax of programming languages and on inputs. Special techniques for testing object-oriented features and web applications will also be discussed. The course will end with symbolic testing techniques. These broadly will cover test cases for both white-box and black-box.
INTENDED AUDIENCE: Any Interested Learners
PRE-REQUISITES: Programming, Algorithms, Discrete Mathematics (basics)
INDUSTRY SUPPORT: The material of this course has been used to offer training for Samsung, ABB and Mindtree. The course will be useful for any firm that does tests their software.

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Software Testing Assignment 1 Answer 2022? :

1. Choose the right option to fill in the blank: Suppose a method M1M1 calls a method M2M2, which in turn, calls another method M3M3. The level of testing that tests for the interface of calls from M1M1 to M2M2 and then to M3M3 is called as . . . . . . . . . . . ..

a. Functional testing.
b. Unit testing.
c. Integration testing.
d. System testing.

Answer:- c

2. State true or false: A coverage criterion C1 said to subsume another coverage criterion C2 if there is at least one test case that satisfies C1 which also satisfies C2.

a. True.
b. False.

Answer:- b
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

3. State true or false: Testing can be used to find all the errors in code.

a. True.
b. False.

Answer:- a

4. Which of the following are practised in level 3 thinking during testing?

a. Testing is a mental discipline, everyone in an organization strives to test thoroughly.
b. Testing is done mainly by developers, to debug their code.
c. Testing is done to identify failures and reduce risks.
d. Testing is done to show absence of errors.

Answer:- c

5. Which of the following best defines usability testing?

a. Testing done to ensure that the software looks nice.
b. Testing done to ensure that the software is usable by all the users.
c. Testing done to understand how users can use a software.”
d. Testing done to ensure that the user interface of the software is as specified in the requirements

Answer:- d

6. Which of the following is a list of white-box testing techniques?

a. Unit testing, performance testing.
b. Integration testing, stress testing.
c. Unit testing, integration testing.
d. Usability testing, performance testing.

Answer:- c

7. As per the lectures, which of the following sentences best defines a test case?

a. A test case contains only inputs to the software artifact.
b. A test case contains inputs to the software artifact along with the expected outputs
c. A test case contains inputs to the software artifact and a decision on pass or fail.
d. A test case contains inputs to the software artifact, which is run and the actual output is also recorded as a part o f the test case.

Answer:- b

8. When do we say that a set of test cases T satisfies the test requirements TR for a coverage criterion C?

a. For every test requirement tr ∈ TR, there is exactly one test case t ∈ T such that t satisfies tr.
b. For some test requirement tr ∈ TR, there is some test case tt such that t∈T such that t satisfies tr.
c. For some test requirement tr∈TR, all the test cases t∈T are such that tt satisfies tr.
d. For every test requirement tr ∈ TR, there is at least one test case t ∈ T such that t satisfies tr.

Answer:- d
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

9. When do we say that a coverage criterion C1 subsumes a coverage criterion C2?

Answer:- b

10. What does the JUnit assertion assertFalse(val1 > val2) return whenval1 is less than val2?

a. True.
b. False.

Answer:- b
Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Software Testing Assignment 1 Answer Then Follow US HERE and Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.