adplus-dvertising

NPTEL Software Testing Assignment 4 Answer

We Discuss About That NPTEL Software Testing Assignment 4 Answer

NPTEL Software Testing Assignment 4 Answer – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Software Testing Assignment 4 Answer? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Software Testing Assignment 4 Answer”

Table of Contents

NPTEL Software Testing Assignment

ABOUT THE COURSE :
This course will cover various techniques for test case design, as used for testing of software artifacts including requirements, design and code. We will discuss algorithms and techniques for test case design based on graphs, logic, syntax of programming languages and on inputs. Special techniques for testing object-oriented features and web applications will also be discussed. The course will end with symbolic testing techniques. These broadly will cover test cases for both white-box and black-box.
INTENDED AUDIENCE: Any Interested Learners
PRE-REQUISITES: Programming, Algorithms, Discrete Mathematics (basics)
INDUSTRY SUPPORT: The material of this course has been used to offer training for Samsung, ABB and Mindtree. The course will be useful for any firm that does tests their software.

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Software Testing Assignment 4 Answer 2022? :

1. Which of the following best describes a test driver?

a. It is a special purpose implementation of a software module, used to develop or test a component that calls it.
b. It is a software component that replaces another component that takes care of the control and/or the calling of a software component.

Answer:- B

2. If method A uses a variable v shared with method B, where A writes to v and B reads from v, then, it is an example of which kind of coupling interface listed below?

a. Parameter coupling.
b. Interface coupling.
c. External coupling.
d. Shared data coupling.

Answer:- A
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram
 

3. To test sequencing constraints that occur as requirements specification, which of the following tests are used?

a. Tests are inputs to sequencing constraints that violate the constraints.
b. Tests are inputs to sequencing constraints that satisfy the constraints.
c. Tests are sequences of method calls, as they occur in the specification.
d. Tests are randomly generated sequencing constraints.

Answer:- D

4. A simple path from the last definition to the first use of a coupling variable is called as . . . . . . . . ..

a. A dupath.
a. A coupling du-path.

Answer:- B

5. State Yes or No: Are control flow graphs representing code the same as finite state machines that represent the same code?

a. Yes
b. No

Answer:- B

6. Which of the following is true with reference to the graph satisfying the sequencing constraints?

a. All the sequencing constraints are satisfied.
b. Constraints (1) and (2) are satisfied but (3) and (4) are not.
c. Constraints (1), (2) and (3) are satisfied but (4) is not.
d. All constraints are violated.

Answer:- B
Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram
 

7. State true or false: The path (1,4,5,7) satisfies constraint (4).

a. True.
b. False.

Answer:-B

8. State true or false: The path (1,2,3,7) satisfies all the constraints.

a. True.
b. False.

Answer:-A

9. State yes or no: Does the path (1,4,6,7) violate any of the constraints?

a. Yes.
b. No.

Answer:- B

10. State true or false: The path (1,4,6,4,6,7) satisfies all the constraints.

a. Yes.
b. No.

Answer:- B
Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Software Testing Assignment 4 Answer Then Follow US HERE and Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.