adplus-dvertising

NPTEL Software Testing Assignment 5 Answer

We Discuss About That NPTEL Software Testing Assignment 5 Answer

NPTEL Software Testing Assignment 5 Answer – Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL Software Testing Assignment 5 Answer? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL Software Testing Assignment 5 Answer”

Table of Contents

NPTEL Software Testing Assignment

ABOUT THE COURSE :
This course will cover various techniques for test case design, as used for testing of software artifacts including requirements, design and code. We will discuss algorithms and techniques for test case design based on graphs, logic, syntax of programming languages and on inputs. Special techniques for testing object-oriented features and web applications will also be discussed. The course will end with symbolic testing techniques. These broadly will cover test cases for both white-box and black-box.
INTENDED AUDIENCE: Any Interested Learners
PRE-REQUISITES: Programming, Algorithms, Discrete Mathematics (basics)
INDUSTRY SUPPORT: The material of this course has been used to offer training for Samsung, ABB and Mindtree. The course will be useful for any firm that does tests their software.

Next Week Assignment Answers

SciShowEngineerTelegram

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL Software Testing Assignment 5 Answer 2022? :


Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram
 

1. tate true or false: GACC subsumes predicate coverage.

a. True.
b. False.

Answer:- b
2. When we test to check if a particular clause does not determine a predicate, which kind of coverage criteria are we considering?

a. Active coverage criteria.
b. Inactive coverage criteria

Answer:- b

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Software Testing Assignment 5 Answers 2022
3. Which of the following represents a correct order of subsumption amongst logic coverage criteria? In the options below, read → as ‘subsumes’.

a. Correlated active clause coverage → Predicate coverage → Clause coverage.
b. Combinatorial coverage → Predicate coverage → Clause coverage.
c. Combinatorial coverage → Correlated active clause coverage → Predicate coverage.
d. General active clause coverage → Correlated active clause coverage → Clause coverage.

Answer:- c
4. Which of the following represents papa, the conditions under which clause aa determines pp?

a. b∧c.
b. b∧c.
c. ¬b∨¬c.
d. ¬b∧¬c.

Answer:- c
5. Which of the following represents pb, the conditions under which clause bb determines pp?

a. a∧c.
b. a∧c.
c. ¬a∧c.
d. ¬a∨¬c

Answer:- c
6. Which of the following represents pcpc, the conditions under which clause cc determines pp?

a. ¬a∧b.
b. ¬a∨b.

Answer:- a

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW
JoinScishowEngineerTelegram

NPTEL Software Testing Assignment 5 Answers 2022

7. Which of the following represents GACC pairs for clause aa? Note: Numbers below represent row numbers from the truth table.

a. {2,3,4}×{6,7,8}.
b. {1,3,4}×{5,6,7}.

Answer:- a
8. State true or false: GACC pairs for clauses b and c are the same.

a. True.
b. False

Answer:- b
9. The set {(2,6),(3,7),(4,8)}{(2,6),(3,7),(4,8)} is the set of RACC pairs for which clause?

a. Clause a.
b. Clause b.

Answer:- a

10. State true or false: CACC pairs for clauses a, b and c are different from GACC pairs for these clauses.

a. True.
b. False

Answer:- b

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL Software Testing Assignment 5 Answer Then Follow US HERE and Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.