adplus-dvertising

NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment 2 Answers 2022

NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment 2 Answers 2022 :- Here All The Questions and Answers Provided to Help All The Students and NPTEL Candidate as a Reference Purpose, It is Mandetory to Submit Your Weekly Assignment By Your Own Understand Level.

 

Are you looking for the Assignment Answers to NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment 2 Answers 2022? If Yes You are in Our Great Place to Getting Your Solution, This Post Should be help you with the Assignment answer to the National Programme on Technology Enhanced Learning (NPTEL) Course “NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment week 2 solutions 2022″

Table of Contents

The Joy Of Computing Using Python?

A fun crammed windstorm tour of thirty hrs, covering everything you would like to understand to fall infatuated with the foremost asked for ability of the twenty first century. The course brings programming to your table with anecdotes, analogies and illustrious examples. Turning abstractions to insights and engineering to art, the course focuses primarily to inspire the learner’s mind to assume logically and gain an answer programmatically. As a part of the course, you’ll be learning a way to observe and culture the art of programming with Python as a language. At the tip of the course, we tend to introduce a number of this advances in computing to inspire the eager learner to pursue additional directions.
The Joy Of Computing mistreatment Python could be a fun-filled windstorm tour of thirty hrs, covering everything you would like to understand to fall infatuated with the foremost sought-after ability of the twenty first century. This course includes samples of analytics during a large choice of industries, and that we hope that students can learn the way you’ll use analytics in their careers and life. one in every of the foremost vital aspects of this course is that you just, the coed, are becoming active expertise making analytics models; we tend to, the course team, urge you to participate within the discussion forums and to use all the tools offered to you whereas you’re within the course!

Next Week Assignment Answers

quizxp telegram

 

CRITERIA TO GET A CERTIFICATE

This course can have Associate in Nursing unproctored programming communication conjointly excluding the Proctored communication, please check announcement section for date and time. The programming communication can have a weightage of twenty fifth towards the ultimate score.

Final score = Assignment score + Unproctored programming exam score + Proctored Exam score
  • Assignment score = 25% of average of best 8 assignments out of the total 12 assignments given in the course.
  • ( All assignments in a particular week will be counted towards final scoring – quizzes and programming assignments). 
  • Unproctored programming exam score = 25% of the average scores obtained as part of Unproctored programming exam – out of 100
  • Proctored Exam score =50% of the proctored certification exam score out of 100
YOU WILL BE ELIGIBLE FOR A CERTIFICATE ONLY IF ASSIGNMENT SCORE >=10/25 AND
UNPROCTORED PROGRAMMING EXAM SCORE >=10/25 AND PROCTORED EXAM SCORE >= 20/50. 
If any one of the 3 criteria is not met, you will not be eligible for the certificate even if the Final score >= 40/100. 

CHECK HERE OTHERS NPTEL ASSIGNMENTS ANSWERS 

BELOW YOU CAN GET YOUR NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment 2 Answers 2022? :

 

NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment 2 Answers 2022

Q1. What is the correct command to show the value stored in a variable?

a) show()
b) cout()
c) print()
d) out()

Ans:- c

Q2. What will be the output of the following piece of code?

a)Hello Mr. Bond 34
b) Hello Mr. 34
c) Hello Mr. Bond 35
d) Hello Mr. Bond 34

Ans:- c

Q3. What will be the output of the following code?

a) 10,10
b)10
c)no output
d)error

Ans:- d

Q4. What is the extension of a python file?

a) sc
b) py
c) md
d)cp

Ans:- b

Q5. what will be the output of the following code, if the given input is 5?

A = input()

print(A*5)

a)25
b)55555
c)55
d)5

Ans:- b

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW

Developing Soft Skills and Personality Assignment 2 Answers 2022

Q6. Which of the following commands are correct to take input from a user?

a) n = input(‘Hello’)
b) n = input(“42”)
c) n = input(‘42’)
d) n = input(Hello)

e) n= input()

Ans:- a,b,c,e

Q7. What will be the output of the following code if the input is ‘5’?
a)25
b)25.0
c) Error
d) 5555

Ans:- a

Q8. Which of the following blocks of codes are correct?(Assume x and y are initialized)

Ans:- b

Answers will be Uploaded Shortly and it will be Notified on Telegram, So JOIN NOW

Developing Soft Skills and Personality Assignment 2 Answers 2022

Q9. Which of the following statements are correct regarding the following code?

Ans:- For Answer Click here

Q10. What will be the output of the following code?

Ans:- b

Programming Assigment week 1

Make Sure After Condition Statement is under the That Position

 

Yhaa You have done it but next? if YOU Want to your Others NPTEL The Joy Of Computing Using Python Assignment 2 Answers 2022 Then Follow US HERE and Join Telegram.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.